Stoppen met roken

Definitief stoppen met roken met behulp van hypnotherapie / hypno-coaching

Maak een afspraak

Stoppen via hypnose

Stoppen met roken kan een hele uitdaging zijn. We worden voortdurend omgeven door verleidingen, thuis, op het werk, bij het uitgaan enerzijds en anderzijds spelen gevoelens van stress en frustratie een grote rol. Dat gevoel kan overweldigend zijn en maakt dat we gemakkelijk terug in oude gewoontes vervallen.

Wanneer het gevoel om deze nare verslaving te stoppen, werkelijk vanuit jezelf komt (niet opgelegd door de omgeving) en je al van alles geprobeerd hebt en dit zonder succes, dan kan hypnotherapie je helpen. Ik heb al vele klanten geholpen, zij hebben ontdekt dat het werkelijk mogelijk is om te stoppen met deze slechte gewoonte ,gebruik makend van hypnose.

Hypno-coaching als hulpmiddel

Hypno-coaching is een krachtig hulpmiddel en biedt oplossingen op lange termijn definitief je laatste sigaret op te steken. Misschien denk je dat je lichaam verslaafd is, maar in feite vecht je tegen een diepgewortelde gewoonte, de mentale verslaving aan de actie van roken.

Denkpatronen veranderen

Meestal zit het allemaal van binnen, uit de dingen die wij meegemaakt hebben. Hypnose zal je niet alleen helpen met deze gewoonte te breken, maar helpt eveneens je verlangen te elimineren en je denkpatroon te veranderen. Het gevolg hiervan is dat je je leven naar een ander niveau kan brengen.

Hypno-coaching of hypnotherapie in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek, een bezoek aan de psycholoog of medicatie. Het kan wel ter ondersteuning of aanvullend worden gebruikt.

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in voor een afspraak.
Prijs Stoppen met roken in 1 sessie: €152,- per uur