Cursus magnetiseren

Kortdurende opleiding met certificaat als eindpunt.

Inhoud

Heb jij het verlangen om je cliënt, je kind, je ouder, … zo gezond en gelukkig mogelijk te maken, en ben je geïnteresseerd in het werken met energie, dan is deze korte cursus magnetiseren zeker de moeite van het overwegen waard.

Je maakt er kennis met het energieveld om de mens, dier, plant heen (de aura), de verschillende energiecentra die zich in ons lichaam bevinden (chakra’s), ons levensdoel (Haraniveau) en onze eigen unieke bron (de wezenster).

Tijdens deze cursus krijg je alle handvaten mee om een volwaardige praktijk als magnetiseur op te starten. Je leert blokkades en opgedane trauma’s in het energiesysteem te herkennen en te behandelen. Je leert te vertrouwen op je intuïtie, gebruik te maken van je natuurlijke gave energie door je handen te laten stromen om zodoende de balans tussen lichaam, geest en ziel van je cliënt zo goed mogelijk te herstellen.

Deze cursus bestaat uit 3 opleidingsdagen telkens van 10u tot 16u30, een extra oefennamiddag en wordt beloond met een certificaat.

Zij wordt gegeven door energetisch therapeute Mieke Van Tuyckom.

Praktische info


Data

10-11 en 12 februari 2023, telkens van 10u tot 16u30.
Oefennamiddag op 3 maart van 14u tot 17u.

Prijs

495 €: inclusief gedetailleerde syllabus, praktisch examen en certificaat.

Max. aantal deelnemers

6 deelnemers.

Plaats

Zeedijk-Heist 284
8301 Knokke-Heist

Inschrijven

Vul het formulier hieronder in om deel te nemen. Let op: Je deelname is pas bevestigd wanneer je van ons een mail krijgt met definitieve bevestiging.