Over Mieke

Gecertifieerd hypnotherapeut / hypno-coach - Energetisch therapeut - Coach

Over Mieke

Mijn naam is Mieke Van Tuyckom, ik ben een positief ingestelde vrouw, mama van twee prachtige kinderen en oprichtster van Enough! Back To Me. Als Master of International Management kreeg ik de kans om jarenlang ervaring op te doen in binnen- en buitenland als bedrijfsleidster. De samenwerking met mensen, ieder uniek, met hun talenten maar ook hun problemen, leerde mij veel over het menselijk gedrag.

Een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis bracht mij in contact met Hypnose & NLP. Al snel raakte ik gefascineerd door de enorme kracht van ons onderbewuste op ons zelfbeeld, ons dagelijks doen en laten en onze gezondheid.

Ik heb met succes verschillende opleidingen afgerond waaronder hypnotherapeut, energetisch therapeut , de Silva Methode (Mental Control), live-, stress- & rouwcoaching, deskundige in de klinische psychologie (hbo-niveau, Nederland), Oldpain2Go, NLP, Reiki Meester Teacher, Access Bars, Inspiring Speech en Laughter Yoga Leader. Ik school me ook nog steeds bij om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Naast 1 op 1 sessies, geef ik via korte cursussen, workshops, lachsessies en e-books graag mijn kennis door. Mijn doel is  de deelnemers meer verdieping en vernieuwende inzichten te bieden om ze te laten groeien en zo meer positiviteit, balans en persoonlijk welzijn in de wereld te verspreiden op een klein niveau.

Gecertifieerd hypnotherapeut / hypno-coach

Je bent in goede handen.