Energetische therapie

De sleutel naar rust en balans in lichaam, geest en ziel.

Maak een afspraak

Wat is energetische therapie?

Alles in de wereld is opgebouwd uit energie, zo ook wijzelf. In ons lichaam kan er disbalans ontstaan, waardoor we ziek worden. Je kunt het vergelijken met een storing in het elektriciteitsnet waardoor een lamp eerst gaat flikkeren om daarna helemaal uit te doven. Naast ons fysieke lichaam hebben we ook nog ons energetisch lichaam ( opgebouwd uit 7 lagen, onze aura) die de energie opnemen uit onze omgeving, en zo onze chakra’s (energiewielen) in ons lichaam voedt.

Vanuit het gezichtspunt van een energetisch therapeut zijn ziektes, huidaandoeningen, lichamelijke ongemakken, fantoompijnen, stress, angsten,… het gevolg van een slechte circulatie van vitale energie in ons lichaam. Wanneer deze vitale energie verstoord is, raken onze organen vermoeid en worden we ziek.

Voor iedereen geschikt

Voor iedereen, jong en oud, die zich niet goed in zijn vel voelt, en meer ruimte, rust en ontspanning wilt ervaren in zijn/haar lichaam en hoofd. Een energetische behandeling kan je bekijken als een intense, levensveranderende massage.

Voordelen na een behandeling

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een energetische behandeling meer rust ervaren. Op langere termijn ervaren ze veranderingen in hun dagelijks doen en laten op niveau van angst, stress, slaap, adhd, malende gedachten, lichamelijk welzijn,….

Waarbij kan energetische behandeling
ondersteuning bieden?

stress
slapeloosheid
angsten en fobieën
pers. ontwikkeling
spirituele groei
adhd, add, Autisme bij kinderen
zwangerschapsklachten
huilbaby’s
vruchtbaarheidsproblemen
menopauze
piekeren
besluiteloosheid
gebrek aan zelfvertrouwen
hooggevoeligheid
lichamelijke klachten
fibromyalgie
uitputting
reuma
gevoel van onrust in ons hoofd
in het hier en nu leven
zwaarmoedigheid
verdriet
loslaten
negatief zelfbeeld
burn-out/ bore-out

Mijn aanpak

Gebruikmakend van mijn kennis als energetisch therapeut en Reiki Master Teacher help ik je blokkades op te ruimen op energetisch niveau.

Er zijn verschillende manieren om vitale energie vanuit het universum door te geven, om je terug energetisch in balans te brengen. Ik heb de gewoonte mij te laten leiden door het universum. Mocht je een persoonlijke voorkeur hebben dan passen we de door jou gekozen methode toe.

Energetische behandelingen in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek, een bezoek aan de psycholoog of medicatie. Het kan wel ter ondersteuning of aanvullend worden gebruikt.

Ons aanbod

Prijs energetische behandeling : €80,- per uur

Magnetiseren

Bij magnetiseren wordt het lichaam niet aangeraakt en gebruiken we de pendel. Deze methode passen we ook meestal toe om energetische koorden te verbreken.

Reiki

Met reiki raken we het lichaam aan en worden de reiki-symbolen gebruikt. Deze methode gebruiken we ook om op afstand te helen.

Aura- & chakra healing

Bij deze vorm van energetische therapie gebruiken we onder meer edelstenen.

Access Bars®

Hierbij worden 32 unieke punten die energiebanen vormen door ons hoofd, aangeraakt. Dit maakt het mogelijk deze punten te activeren om zo spanning te ontladen, zodat er meer ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden.

Klankschalen

Bij deze vorm werken we met klankschalen. Iedere chakra heeft zijn eigen trilling, zijn eigen klankschaal.

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in voor een afspraak.