Old Pain To Go®

Chronische pijnen behandelen via de OldPainToGo methode.

Maak een afspraak

Pijn behandelen

In veel gevallen wordt het chronische pijnsignaal constant afgegeven en zit de pijnboodschap als het ware ‘gevangen’ in je lichaam.

Steven Blake heeft een methode ontwikkelt die het mogelijk maakt om oude pijnsignalen die geen enkele functie meer hebben voorgoed te verwijderen. Deze methode heet : OldPain2Go. In veel gevallen wordt het chronische pijnsignaal constant afgegeven en zit de pijnboodschap als het ware ‘gevangen’ in je lichaam. Het principe is bijna gelijk aan fantoompijn. Men kan iets voelen, terwijl het deel/orgaan niet meer aanwezig is. Het is bijzonder hoe onze hersenen werken. Let wel op OldPain2Go GENEEST NIET! Het zorgt alleen dat oude pijn, die geen functie meer heeft uitgeschakeld wordt.

Deze methode mag uitsluitend worden toegepast bij mensen met chronische pijn. Mensen die vaak te horen hebben gekregen vanuit de zorgverlening dat hun pijn ‘niet te genezen’ is of dat ze er maar mee ‘moeten leren leven’.

Hypnotherapie in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek, een bezoek aan de psycholoog of medicatie. Het kan wel ter ondersteuning of aanvullend worden gebruikt.

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in voor een afspraak.
Prijs hypnotherapie: €134,- per uur