Workshops

EEN WORKSHOP BESTAAT STEEDS UIT EEN COMBINATIE VAN THEORIE EN PRAKTIJK BETREFFENDE HET AANGEBODEN THEMA

Komende workshops

Ervaringen​

Sinds de sessie lukt het goed om tussendoortjes te laten staan en voel ik me rustiger en positiever in mijn hoofd. Drie weken is wat mij betreft te kort om te kunnen beoordelen of dit ook op de langere termijn goed zal blijven gaan. Ik hoop er het beste van!
MIRJAM
Blokkades weg!
Ik ben twee keer onder hypnose geweest bij Mieke Van Tuyckom. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij Mieke. Ik had/heb last van onzekerheid, voelt aan alsof alles wat ik onderneem maar niet echt van de grond wil komen. Mieke heeft een regressie hypnose toegepast.
MATHIAS
Meer zelfvertrouwen
Omdat ik last had van faalangst en een negatief zelfbeeld contact gezocht met Mieke Van Tuyckom. Ik ben door haar zeer kundig geholpen. Samen snel tot de kern gekomen en mooie resultaten geboekt.
Lisa
Faalangst

Maak een afspraak!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Boek dan een afspraak!

Terug gesloten!

Nog maar pas gestart en wij moeten alweer sluiten! Wij houden u op de hoogte zodra we weer van start mogen gaan.

Hou de moed erin en blijf gezond!

Ook online sessies mogelijk!

Heb je angsten, fobieën, verslavingen, stress, pijn, of een gebrek aan zelfvertrouwen waar je niet vanaf komt en helemaal klaar mee bent?

Heb je echter niet de mogelijkheid of de tijd om je te verplaatsen, dan is er de mogelijkheid om een online hypnotherapie- of coachingsessie boeken.

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze om jou van het probleem af te helpen.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW