Mieke Van Tuyckom

HYPNOTHERAPEUT & ACCESS BARS®​ PRACTITIONER​

OVER MIEKE

Mijn naam is Mieke Van Tuyckom, gecertificeerd hypnotherapeut (IAPCH), gecertificeerd  Access Bars, gecertificeerd  OldPain2Go practitioner (Steven Blake), gecertificeerd  NLP coach en gecertificeerd Life Coach (CVO). Ik ben een positief ingestelde vrouw, mama van twee prachtige kinderen en oprichtster van Enough! Back To Me.

Als Master of International Management kreeg ik de kans om jarenlang ervaring op te doen in binnen-en buitenland als bedrijfsleidster. De samenwerking met mensen, ieder uniek, met hun talenten maar ook hun problemen, leerde mij veel over het menselijk gedrag.

EDUCATIE

Hypnosehuis Amsterdam
Volgens de effectieve Hypnotherapie methode van Marcel Barst
Toegekend op 31 mei 2019 

IAPCH
Toegekend op 3 december 2017 

Toegekend op 3 juni 2019 

Silva mind control
Laredo, Texas U.S.A.
Toegekend op 9 september 2019s

Instituut voor Hypnotherapie
Toegekend op 27 mei 2019 

NLP life academy
Toegekend op 15 juli 2018

Levensboom Olen
Toegekend op 29 december 2019

Een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis bracht mij in contact met NLP & hypnose. Al snel raakte ik gefascineerd door de enorme kracht van ons onderbewuste op ons zelfbeeld, ons dagelijks doen en laten en onze gezondheid. 

Ik volgde verschillende opleidingen waaronder Hypnose, Access Bars , de Silva Methode (Mental Control), Coaching, Oldpain2Go, NLP en Inspiring Speech. Ik school mij ook regelmatig bij om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. 

SPecialiteiten

Persoonlijke groei 70%
Zelfvertrouwen 90%
Virtuele maagband 80%
Angsten 75%
Stoppen met roken 50%

Contact

Mijn naam is Mieke Van Tuyckom, gecertificeerd hypnotherapeut (IAPCH), gecertificeerd  Access Bars gecertificeerd practitioner, OldPain2Go practitioner (Steven Blake), en gecertificeerd Life Coach (CVO). Ik ben een positief ingestelde vrouw, mama van twee prachtige kinderen en oprichtster van Enough! Back To Me.

Als Master of International Management kreeg ik de kans om jarenlang ervaring op te doen in binnen-en buitenland als bedrijfsleidster. De samenwerking met mensen, ieder uniek, met hun talenten maar ook hun problemen, leerde mij veel over het menselijk gedrag.

Een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis bracht mij in contact met NLP & hypnose. Al snel raakte ik gefascineerd door de enorme kracht van ons onderbewuste op ons zelfbeeld, ons dagelijks doen en laten en onze gezondheid. 

Ik volgde verschillende opleidingen waaronder Hypnose, Access Bars , de Silva Methode (Mental Control), Coaching, Oldpain2Go, NLP en Inspiring Speech. Ik school mij ook regelmatig bij om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. 

EDUCATIE

IAPCH
Toegekend op 3 december 2017

Hypnosehuis Amsterdam
Volgens de effectieve Hypnotherapie methode van Marcel Barst
Toegekend op 31 mei 2019 

Toegekend op 3 Juni 2019 

Silva mind control
Laredo, Texas U.S.A.
Toegekend op 9 September 2019 

Instituut voor Hypnotherapie
Toegekend op 27 mei 2019 

NLP life academy
Toegekend op 15 juli 2018

Levensboom Olen
Toegekend op 29 december 2019

SPecialiteit

Persoonlijke groei 70%
Zelfvertrouwen 90%
Virtuele maagband 80%
Angsten 75%
Stoppen met roken 50%

Contact

“My mind is my beauty, my heart is my soul, only I am in control"

Anso

Maak een afspraak!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Boek dan een afspraak!

Terug gesloten!

Nog maar pas gestart en wij moeten alweer sluiten! Wij houden u op de hoogte zodra we weer van start mogen gaan.

Hou de moed erin en blijf gezond!

Ook online sessies mogelijk!

Heb je angsten, fobieën, verslavingen, stress, pijn, of een gebrek aan zelfvertrouwen waar je niet vanaf komt en helemaal klaar mee bent?

Heb je echter niet de mogelijkheid of de tijd om je te verplaatsen, dan is er de mogelijkheid om een online hypnotherapie- of coachingsessie boeken.

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze om jou van het probleem af te helpen.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW