Access Bars ® sessie voor kinderen

Door de Access Bars ® sessie krijgt je kind meer zelfvertrouwen, onzekere kinderen komen meer voor zichzelf op.

Access Bars ® sessie voor kinderen

Door de Access Bars ® sessie krijgt je kind meer zelfvertrouwen, onzekere kinderen komen meer voor zichzelf op. Angst verdwijnt op de achtergrond en ze worden weer zichzelf.

Het kan ondersteuning bieden bij kinderen:

  • Met slaapproblemen en/of nachtmerries.
  • Huilbaby’s
  • Die niet kunnen blijven stilzitten of juist erg teruggetrokken zijn
  • Veel verkouden zijn of veel last hebben van oorontstekingen

De healing gebeurt op een tafel. De kledij wordt aangehouden en je wordt toegedekt met een zacht dekentje. Je mama of papa mag tijdens de behandeling bij je blijven. Als je liever eventjes alleen bent, dan zullen je mama of papa dat zeker begrijpen.
Als je graag hebt dat je knuffel erbij is mag je deze zeker meebrengen.

Wat is Access Bars eigenlijk?

De Access Bars® healing komt van de Bars Access Consciousness® . Een energetisch lichaamsproces, wat de toegang baant tot het bewustzijn. Het is een zachte ‘hands-on’ methode die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren 90.  Access Bars® is een manier om een frisse wind te laten waaien. Het frist je je energiehuishouding op om zonder te praten gedragspatronen en belemmerende emoties, gedachten en gevoelens op een positieve manier te veranderen.
 

Aanbevolen bij?

Aanbevolen bij : autisme, adhd, add, dyslexie, slaapproblemen, stress, angsten, eetproblemen, anorexia, gebrek aan zelfvertrouwen, een vol hoofd hebben, wenen, hooggevoeligheid, faalangst, vermoeidheid, migraine …..

De behandeling voor kinderen :
Sessie +/- 30 minuten : 30 euro tot en met 12 jaar
Sessie +/- 45 minuten : 45 euro van 12 tot 18 jaar
Wij raden minimaal 3 tot 4 sessies aan.

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN IN ELKE VORM VERVANGT NOOIT EEN DOKTERSBEZOEK, EEN BEZOEK AAN DE PSYCHOLOOG OF MEDICATIE. HET KAN WEL TER ONDERSTEUNING OF AANVULLEND WORDEN GEBRUIKT

Terug gesloten!

Nog maar pas gestart en wij moeten alweer sluiten! Wij houden u op de hoogte zodra we weer van start mogen gaan.

Hou de moed erin en blijf gezond!

Ook online sessies mogelijk!

Heb je angsten, fobieën, verslavingen, stress, pijn, of een gebrek aan zelfvertrouwen waar je niet vanaf komt en helemaal klaar mee bent?

Heb je echter niet de mogelijkheid of de tijd om je te verplaatsen, dan is er de mogelijkheid om een online hypnotherapie- of coachingsessie boeken.

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze om jou van het probleem af te helpen.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW