Access Bars ® Energetische Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig pareltje onder lichaamsprocessen van Acces Consciousness ®​​.

Wat is Access Energetische Facelift?

De Energetische Facelift is een prachtig pareltje onder lichaamsprocessen van Acces Consciousness®. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk.

Het behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam op een wat dieper niveau. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je over jouw lichaam hebt op.

Hoe werkt een energetische facelift?

Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en de geest, en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling!

Maak ook op innerlijk gebied grote sprongen

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk word je je bewust van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je ervaart meer dankbaarheid voor jouw lichaam en onzekerheden verminderen of verdwijnen helemaal.
Het lichamelijk effect blijft niet bij een verjongd gezicht alleen, het hele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.
De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijkertijd wordt het hele lichaam meegenomen in de energie.

Energieboost!

Je zou het dus ook een ‘body lift’ kunnen noemen! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam. De energie stroomt extra naar die plaatsen waar nodig is en dit in het hele lichaam. De energetische facelift is zoals een energetische rescue, je kan het gebruiken op het het lichaam.

Waar is een Energetische Facelift behandeling goed voor?

 • Ontspant het hele lichaam en gezicht.
 • Laat stress wegvloeien uit het lichaam en het gezicht.
 • De huid, ons grootste orgaan, gaat weer stralen.
 • Vertraagd het verouderingsproces.
 • Vermindert diepliggende rimpels en lijnen.
 • Verstevigd de huid.
 • Werkt op al onze organen
 • Werkt op onze botstructuur.
 • Werkt op DNA-niveau.
 • Werkt op cellulair niveau.
 • Je gaat minder oordelen over jouw lichaam en dat van anderen.
 • Een gezondere, vitalere uitstraling.
 • Werkt van binnenuit naar buiten.

Verloop

Wij raden minimaal 4 tot 5 sessies aan.
Voor je eigen welzijn is het aangeraden om regelmatig van een Energetische Facelift te genieten (om de 1 à 2 maand).

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN IN ELKE VORM VERVANGT NOOIT EEN DOKTERSBEZOEK, EEN BEZOEK AAN DE PSYCHOLOOG OF MEDICATIE. HET KAN WEL TER ONDERSTEUNING OF AANVULLEND WORDEN GEBRUIKT

Terug gesloten!

Nog maar pas gestart en wij moeten alweer sluiten! Wij houden u op de hoogte zodra we weer van start mogen gaan.

Hou de moed erin en blijf gezond!

Ook online sessies mogelijk!

Heb je angsten, fobieën, verslavingen, stress, pijn, of een gebrek aan zelfvertrouwen waar je niet vanaf komt en helemaal klaar mee bent?

Heb je echter niet de mogelijkheid of de tijd om je te verplaatsen, dan is er de mogelijkheid om een online hypnotherapie- of coachingsessie boeken.

Ontdek vrijblijvend onze werkwijze om jou van het probleem af te helpen.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW